Decoratie

Meer privacy met een mooie jaloezie

Ben jij gesteld op privacy in jouw woning en heb je liever dat er nauwelijks in jouw woning gekeken kan worden? Dat is mogelijk. Door verschillende raamdecoraties is het mogelijk om de inkijk van buiten naar binnen geheel of gedeeltelijk te beperken. Of je kiest voor de verschillende varianten van gordijnen of voor jaloezieën, elke raamdecoratie zorgt voor dat extra privacy die jij voor ogen hebt.

Privacy is voor een ieder erg belangrijk. Privacy wordt omschreven wanneer je geniet van jouw persoonlijke vrijheid en dat niemand jouw en/of je partner lastig valt. En je kunt natuurlijk genieten van bepaalde gelegenheden waarbij de invloeden van de buitenwereld beperkt blijven. Dit doe je door o.a. raamdecoratie te plaatsen voor de ramen. Want natuurlijk heeft elke huis ramen waardoor je heen kan kijken.

Hoe belangrijk is raamdecoratie? Er worden natuurlijk veel eisen gesteld als het gaat om privacy door middel van raamdecoratie. Door met jouw raamdecoratie te spelen bepaal je zelf hoeveel licht er naar binnen komt. Het kan zijn dat het daglicht in de ochtend erg fel kan zijn of dat de zon heel erg schijnt. Raamdecoratie zorgt ervoor dat wij privacy krijgen en kunnen genieten zonder dat de buitenwereld meekijkt. Het geeft overigens ook een bepaalde sfeer. Deze sfeer krijg je door na te denken welke raamdecoratie jij wilt. Op Raamdecoratie.com kun je kijken naar de collectie raamdecoraties die verkrijgbaar zijn.

Meer privacy met een mooie jaloezie

Jaloezieën zijn raamdecoraties waarbij je de lichtinval kan instellen naar jouw behoefte en hoe jouw privacy geregeld moet worden. Hierdoor zijn jaloezieën ideaal wanneer je de behoefte hebt aan privacy.

Jaloezieën kan je overal plaatsen in het huis, zelfs in de badkamer waarbij je natuurlijk gesteld bent op privacy. Het bestaat uit horizontale lamellen die je zowel naar voren als naar achteren kan kantelen met een ladderband. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En het is beschikbaar in standaard modellen maar ook als maatwerk.

Er is de keus uit twee soorten jaloezieën:
  • Aluminium Jaloezieën
  • Houten Jaloezieën
De formaten van je jaloezieën zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
  • 25 mm
  • 35 mm
  • 50 mm

Ook interessant