Keukens

App helpt bij gebruik stoomoven

App helpt bij gebruik stoomoven
Koken met stoom wordt steeds populairder. Niet alleen is koken met stoom heel gezond, het eten bereidt in een stoomoven smaakt ook nog eens heerlijk en het droogt bovendien niet uit. De ProCombi-stoomoven van AEG biedt drie verschillende kookmethoden: stoom, hete lucht of een combinatie van deze twee. Alle mogelijkheden dus om de meest smaakvolle gerechten mee te maken. Maar hoe doe je dat dan precies? Welke functie gebruik je bij welk gerecht? Daar heeft AEG een app voor ontwikkeld.

Stoomoven app

App helpt bij gebruik stoomovenDe AEG ProCombi stoomoven app maakt u wegwijs in de beste functionaliteiten van uw stoomoven en toont u hoe u fantastische culinaire resultaten kunt bereiken. Of het nu gaat om een simpel, doordeweeks gerecht of een uitgebreide gourmet maaltijd, de app helpt u om stap voor stap de perfectie te creëren. De AEG ProCombi stoomoven beschikt over enorm veel innovatieve functies en dankzij deze app kunt u nu het maximale uit uw stoomoven halen.

De voordelen van koken met stoom

Koken met de AEG stoomoven verandert uw culinaire resultaten doordat de smaak, textuur en de aroma’s van uw eten aanzienlijk verbeteren. Of u nu gebruik maakt van de 100% stoom functie of een combinatie van stoom en hetelucht gebruikt, de stoomfunctie zorgt ervoor dat al het goede van de ingrediënten en natuurlijke smaken worden ingesloten. Het vitaminegehalte én de natuurlijke kleur blijven behouden, met heerlijke en gezonde creaties als resultaat. Daarnaast is koken met stoom ook enorm snel en gemakkelijk, omdat meerdere gerechten tegelijkertijd klaargemaakt kunnen worden zonder dat er sprake is van smaakoverdracht tussen de verschillende gerechten. Warm ook uw maaltijden weer op met behulp van stoom zodat ze niet uitdrogen en de smaak ingesloten blijft.

Ook interessant