Verbouwen

De kleine klussen voor Dummies

Kan jouw huis wel een likje verf gebruiken? Is jouw wastafel een bak met stilstaand water? Of ben je die tapijttegels helemaal beu? Fikse uurtarieven voor schilder, loodgieter of parketlegger zijn niet nodig. In dit compacte doe-het-zelfboekje worden deze klussen stap-voor-stap uitgelegd. Van een goede voorbereiding tot handige gereedschappen, inclusief je eigen veiligheid (en die van je medebewoners): aan alles is gedacht!

Bestel dit boek:

Gene en Katie Hamilton zijn de auteurs van de column 'Do it Yourself… or Not?', die verschijnt in verschillende Amerikaanse kranten.

Een klein 'dummies'-boekje voor - jawel - kleine klusjes in en om de woning. Het is een selectie uit de grote uitgave met vrijwel gelijke titel van dezelfde auteurs (2004) en beperkt zich tot schilderen binnen en buiten, behangen, de vloerbedekking en wat klein loodgieterswerk. Al die zaken die je met een beetje handigheid best zelf kunt en zeker als je de aanwijzingen, tips en trucs van dit boekje van tevoren doorleest. De tekst is, zoals bij alle 'dummies'-boekjes, eenvoudig en amicaal en hier en daar van de nodige functionele humor voorzien. Er staan nauwelijks plaatjes in, maar dat is in dit geval niet zo'n gemis. Pocketuitgave; kleine druk.

Ook interessant